Dobrodošli, ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
| ktorvi |
Jul 11 2010, 07:17 PM
Poruka
|
|
Novi član ![]() Grupa: Članovi Broj poruka: 2 Učlanjen: 27-June 10 Član Broj: 1,808 Grad: Beograd Država: Srbija Pol člana: Muško Godište: 1987 U poslu sam: Početnik |
Nesto sam razmisljao da pocnem neki mali biznis sa katerom i termo presom, nov sam u svemu ovome, jel se uopste isplati raditi majice i pokretati nesto, pa bar da kaplje neki dinar ako nista drugo. Pa zelim da cujem iskusnije i neke savete.
|
| radle |
Aug 8 2010, 02:11 PM
Poruka
|
![]() UltraBaja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Članovi Broj poruka: 1,021 Učlanjen: 24-March 08 Član Broj: 13 Grad: Mitrovica Država: Srbija Pol člana: Muško Godište: 1967 U poslu sam: Preko 2 godine |
Nesto sam razmisljao da pocnem neki mali biznis sa katerom i termo presom, nov sam u svemu ovome, jel se uopste isplati raditi majice i pokretati nesto, pa bar da kaplje neki dinar ako nista drugo. Pa zelim da cujem iskusnije i neke savete. Ja tek sada videh ovu temu. Pa, isplati se ako već imaš kater i termo presu. |
![]() ![]() |
| Optimizovana verzija / Arhiva | Vreme na serveru: 10th September 2010 - 09:12 PM |